de wereld van niek

THE WORLD OF NIEK ZERVAAS            translate

 
 

Er is een film gemaakt van mijn leven en mijn boodschap door mijn goede vriend en filmmaker Rishi Chamman en heet: EEN DANSEND HART 

Op  9 februari heeft in Amsterdam de premieren plaatsgevonden, vooraf aan de TV uitzending bij het NCRV programma Dokument op 18 februari

Lees ook het interview in de NCRV gids ‘iemand die leefde vanuit de allesomvattende liefde’

Klik op de foto hieronder om de uitzending te bekijken.De Wereld Draait door heeft aandacht aan de film ‘Een dansend hart’ geschonken door beide ouders aan tafel uit te nodigen.

Klik op de foto om de uitzending te bekijken.
NIEK:

De stilte verbindt op een diepgaande manier, die voelbaar is in het hart en resoneert in de dagelijkse realiteit. Mijn fysieke aanwezigheid is een wens van de persoonlijkheid. Het is ook mijn verlangen fysiek aanwezig te zijn, maar de intrinsieke waarheid van de kracht van het innerlijk licht wordt niet aangetast door mijn afwezigheid. Het stralende licht wordt door een geopend hart altijd verspreid. Mijn aanwezigheid op hoger niveau is altijd voelbaar voor diegene, die hun hart daarvoor openen.

Het fysieke lichaam en de verschijning daarvan wordt steeds minder belangrijk. Juist de afwezigheid van het fysieke lichaam biedt de opening naar het betreden van energetisch hoger gelegen paden. Hoewel ik zelf heel graag in de stof aanwezig ben, want mijn persoonlijkheid heeft ook een stem, levert dat niet de bijdrage op hoger energetisch niveau. Beide mogelijkheden brengen ieder een eigen kwaliteit met zich mee.


NIEK HEEFT OP 13 AUGUSTUS 2011 ZIJN LICHAAM VERLATEN.Wij zijn gewend om alles wat we zien en horen te interpreteren, maar we weten niet wat we waarnemen. Lees als je wilt ook mijn LIEFDEVOLLE GEDACHTEN. Die kunnen bijdragen aan inzicht en herkenning.


Wat een mooie liefdevolle gedachte: VORMLOOS, EEN STRALENDE PRACHT  Niek nodigt ons uit de vorm van het leven los te laten, vrij van sturing van de persoonlijkheid. 

welkom in de wereld gezien door mijn ogen

Bestel mijn BOEKPublicaties_-_Publications/Artikelen/2008/11/11_Bestel_mijn_boek_-_order_my_book_%28in_dutch%29.htmlhttp://www.niekzervaas.nl/Welkom.htmlshapeimage_5_link_0
Stuur mij e-mail

Kent u iemand, waarmee u Faciliterende Communicatie uit zou willen proberen?

Neem dan contact op met info@samens.nl

Wilt u de DVD bestellen?


in het Nederlands met Engelse ondertiteling


Dat kan via


WWW.EENDANSENDHART.NL