de wereld van niek

THE WORLD OF NIEK ZERVAAS            translate

 
 

Wat een mooie liefdevolle gedachte: WELDADIG KERSTFEEST

TIJD VOOR JOUW CADEAU AAN DE WERELD


22 augustus is Niek’s geboortedag, hij zou 30 jaar geworden zijn. Tijd voor een mooi cadeau aan de wereld.


Er waren nog zoveel waardevolle teksten van Niek op mijn computer. Wanneer ze daar blijven staan had niemand er wat aan. Daarom was het idee geboren een boek uit te brengen met al deze liefdevolle gedachten en gesprekken.


Niek’s geboortedag was een mooi moment om deze teksten te bundelen en te delen, de dag dat hij in onze wereld verscheen. Hij heeft lang zonder woorden gecommuniceerd, maar na zijn 18de jaar kon hij zijn energie voor ons zichtbaar maken met prachtige, helende woorden. Woorden die ons direct raken in het hart.


De teksten van Niek zijn geometrisch, geen woord teveel, geen woord te weinig. Ze raken de kern en worden, al naar gelang meer gelezen, steeds dieper in ons aangeraakt.


Verspreid Niek’s teksten en leef ze, dat is wat Niek wil en jouw cadeau aan de wereld.


Wil je ook het mooie boek ‘UIT DE BRON’ met liefdevolle helende teksten van Niek bestellen?

Wanneer je het boek bestelt, dan krijg je er een set uitspraken-kaarten met mooie danmala’s (natuurmandala’s), die bij het boek horen er voor € 5,00 bij (waarde € 8,90).


Het boek kost € 25,= plus verzendkosten € 4,95 (Nederland)


IK WIL HET BOEK       


De film is nog steeds beschikbaar: EEN DANSEND HART, gemaakt van mijn leven en mijn boodschap door mijn goede vriend en filmmaker Rishi Chamman 


Lees ook het interview in de NCRV gids ‘iemand die leefde vanuit de allesomvattende liefde’.Ook de Wereld Draait door heeft aandacht gegeven aan de film ‘Een dansend hart’ door beide ouders aan tafel uit te nodigen.

Klik op de foto om de uitzending te bekijken.

NIEK:

De stilte verbindt op een diepgaande manier, die voelbaar is in het hart en resoneert in de dagelijkse realiteit. Mijn fysieke aanwezigheid is een wens van de persoonlijkheid. Het is ook mijn verlangen fysiek aanwezig te zijn, maar de intrinsieke waarheid van de kracht van het innerlijk licht wordt niet aangetast door mijn afwezigheid. Het stralende licht wordt door een geopend hart altijd verspreid. Mijn aanwezigheid op hoger niveau is altijd voelbaar voor diegene, die hun hart daarvoor openen.

Het fysieke lichaam en de verschijning daarvan wordt steeds minder belangrijk. Juist de afwezigheid van het fysieke lichaam biedt de opening naar het betreden van energetisch hoger gelegen paden. Hoewel ik zelf heel graag in de stof aanwezig ben, want mijn persoonlijkheid heeft ook een stem, levert dat niet de bijdrage op hoger energetisch niveau. Beide mogelijkheden brengen ieder een eigen kwaliteit met zich mee.


NIEK HEEFT OP 13 AUGUSTUS 2011 ZIJN LICHAAM VERLATEN.


Wij zijn gewend om alles wat we zien en horen te interpreteren, maar we weten niet wat we waarnemen. Lees als je wilt ook mijn LIEFDEVOLLE GEDACHTEN. Die kunnen bijdragen aan inzicht en herkenning.
 

welkom in de wereld gezien door mijn ogen